Chart

Wat is Sim Only?

Een Sim-Only abonnement is een abonnement voor je mobiele telefoon waarbij je alleen betaald voor de minuten, smsjes en internet bundel. Je betaald dus niets extra’s voor het financieren van je mobiele telefoon. Dit kan erg raar klinken in onze oren omdat we bij een normale telefoon abonnement met telefoon helemaal niet wisten dat we hier een deel van betaalde om de mobiele telefoon af te betalen.

Dus bij een normale telefoon abonnement met telefoon gaan we eigenlijk een lening aan en betalen we dus voor het abonnement, dit is dan voor het gehele pakket dus belminuten, smsjes en internet megabytes en we betaalden nog een deel er bovenop voor het afbetalen van onze mobiele telefoon.

Dat komt omdat mobiele telefoons of smartphones geen goedkope apparaatjes zijn. Om een voorbeeld te noemen, smartphones kunnen tegenwoordig net zo mooie foto’s schieten als een duurdere digitale camera. Videocamera’s heeft bijna niemand meer omdat je dat allemaal kunt met je smartphone.

Maar gelukkig hebben we bijna allemaal al een goede smartphone en hoeven we niet allemaal ieder jaar of ieder twee jaar een nieuwe smartphone.

Waarom zou je een nieuwe telefoon kiezen?

Laat je niet mee spelen door alle marketing en reklame om je te dwingen een nieuwe smartphone te kiezen bij je abonnement. Je huidige smartphone kan makkelijk langer dan een paar jaar mee!

Maandelijkse besparing

Omdat je niet extra hoeft te betalen voor de financiering van je nieuwe smartphone ben je maandelijks stukken goedkoper en en bespaar je zo al rond de 20 euro op je maandelijkse kosten.
Overstappen op een Sim-Only abonnement


Zoals velen al gedaan hebben is overstappen op een Sim-Only abonnement erg makkelijk. Gewoon het abonnement aanvragen en tijdens de aanvraag aangeven dat je je huidige mobiele nummer mee wilt nemen. De meeste providers handelen het overzetten kosteloos en zorgeloos voor je af.

Waar wacht je dus nog op? ga gelijk de beste Sim-Only aanbiedingen vergelijken!


Sim-Only Vergelijken