Simpel

simonlyinternet.nl

Simpel Sim-Only

Simpel biedt Sim-Only abonnementen voor weinig geld. Bij Simpel Sim-Only kies je geen telefoon bij je abonnement waardoor Simpel lekker goedkope Sim-Only abonnementen kan aanbieden. Ze bestaan sinds 2007 in Nederland en Simpel werd bekend door hun belplafond. Met een belplafond kun je bijvoorbeeld als ouder een plafond instellen waardoor je kind niet meer kan bellen dan ingesteld in het belplafond. Net als bij een prepaid simkaart echter behoud je bij een belplafond nog altijd beltegoed.

Simpel is een tijd lang onderdeel geweest van T-Mobile echter gaat het sinds enkele jaren door als een zelfstandige Sim-Only aanbieder. Simpel maakt echter nog wel gebruik van het goede T-Mobile netwerk. T-Mobile is als KPN en Vodafone een van de hoofdaanbieders van telecom producten in Nederland en heeft een goed netwerk met goede 3g en 4g dekking voor mobiel internet.

Belplafond

Het belplafond van Simpel heb je controle over je maandelijkse kosten. Je kunt het plafond zelf instellen nadat je ingelogd bent en je kunt hiermee makkelijk het Sim-Only abonnement van bijvoorbeeld je kind beheren waardoor je niet met onverwachte kosten komt te zitten aan het einde van de maand. Het belplafond moet minimaal 10 euro per maand bedragen en kun je verder verhogen. Zodra 90% van dit bedrag is bereikt krijg je een berichtje zodat je daarvan op de hoogte bent.

Gratis Nummberbehoud

Bij Simpel Sim-Only kun je kosteloose je huidige telefoon nummer meenemen. Je moet wel rekening houden met het wettelijke opzegtermijn van je huidige telefoon abonnement. Nummerbehoud van een prepaid simkaart is ook mogelijk.

Gratis bellen en sms’en

Met de Simpel Sim-Only abonnementen kun je gratis bellen en sms’en. Dit zie je niet snel bij andere Sim-Only providers en Simpel start op deze manier weer een revolutie op belgebied. De abonnementen beginnen bij 10 euro per maand waarvoor je 1gb data krijgt en maandelijks dus gratis mag bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Handige weetjes

– Simpel doet bij een aanvraag geen kredietcheck bij het BKR te Tiel.

– Snel internet op het 3g netwerk met een downloadsnelheid van maximaal 14mbps en 2mbps uploadsnelheid.

Simpel Sim-Only abonnementen

U kunt hier de goedkoopste Sim-Only abonnementen vergelijken.