Toch liever een smartphone?

Je hoeft natuurlijk niet altijd te kiezen voor een Sim-Only abonnement. Het kan natuurlijk zijn dat je huidige telefoon gewoon niet meer te gebruiken is i.v.m. schade of omdat die gewoon verouderd is.

In dit geval is het slim om een abonnement met een smartphone te kiezen. Je kunt ook hier kiezen voor een Sim-Only abonnement met een smartphone of een normale mobiele abonnement met een smartphone.

Bij de diverse Sim-Only providers op onze website kun je zelf bekijken welke smartphone’s zij aanbieden. Hier zitten erg interessante aanbiedingen tussen welke toch nog altijd goedkoper zijn i.c.m. een Sim-Only abonnement.

Ook kun je tegenwoordig kiezen voor een refurbished Apple iPhone smartphone. Een refurbished smartphone is een normale smartphone waar je ook gewoon 2 jaar garantie op krijgt echter kan het zijn dat dit toestel lichte krassen heeft. Technisch is een refurbished toestel vergelijkbaar met een nieuwe smartphone.

Voor een ruime collectie van aantrekkelijk geprijsde smartphones kun je eens kijken op mobiel.nl . Ook hebben zij een ruime collectie refurbished smartphones.

 

Plaats een reactie