Sim-Only onbeperkt internet of onbeperkt bellen

De tijd van dure telefoon abonnementen is voorbij en we zijn dus vrij in het kiezen van wat het beste bij ons past. Als je al een goede smartphone hebt dan hoef je niet perse een nieuwe smartphone te kiezen bij je telefoon abonnement en kun je een hoop geld besparen door over te stappen op een Sim-Only abonnement. Je krijgt bij een Sim-Only abonnement namelijk geen smartphone en betaald daarom alleen voor je abonnement waardoor een Sim-Only abonnement stukken goedkoper is dan een normale telefoon abonnement waarbij je ook een nieuwe smartphone krijgt.

Wil je dus liever een nieuwe smartphone dan kies je voor een smartphone met abonnement en anders kun je makkelijk overstappen op een Sim-Only abonnement.

Soorten Sim-Only abonnementen

Op het moment van schrijven zijn er allerlei soorten sim-only abonnementen te kiezen. Zo zijn er abonnementen voor mensen die alleen beschikbaar willen zijn waarbij je iets van 100 of 200 belminuten krijgt en sms’jes of databundels. Vaak worden deze abonnementen gekozen voor kinderen of juist door oudere mensen.

Er zijn ook mensen die liever iets meer doen met hun smartphone en kiezen juist voor bijna geen belminunten en erg veel data. Dit zijn vaak mensen die lange tijden achter elkaar geen beschikking hebben over thuis internet of werk internet. Vaak zijn dit mensen die langere tijd achter elkaar reizen met het openbaar vervoer of studenten. Voor dit soort abonnementen zijn de belminuten niet belangrijk omdat ze of bellen en chatten via Whatsapp of andere voip diensten. Echter is dit niet voor iedereen een oplossing.

Er zijn namelijk ook mensen die vaak moeten bellen naar mensen die ze niet in hun Whatsapp contactenlijst hebben staan. In dit geval is het veel slimmer een Sim-Only abonnement te nemen waarbij je veel belminuten krijgt of zelfs onbeperkt kunt bellen en een internet bundel. Het voordeel hiervan is dat je gewoon kunt bellen naar thuis nummers of mobiele nummers van mensen. Erg handig voor ondernemers of gewoon mensen die vaak naar mensen moeten bellen die geen beschikking hebben over Whatsapp of andere social media.

Aanbevelingen

Hieronder enkele Sim-Only providers waar je kunt kiezen uit interessants abonnementen die passen in beide beschreven scenario’s.

Simpel heeft momenteel de volgende aanbieding:

5 GB internet
onbeperkt bellen
500 sms’jes
€ 10,-
per maand

Kies hier dit abonnement:Youfone heeft momenteel de volgende aanbieding:

10 GB internet
100 belminuten / sms
€ 10,-
per maand

Kies hier dit abonnement:Plaats een reactie