Sim-Only en naar het buitenland bellen

Sim-Only abonnementen zijn erg populair omdat je stukken goedkoper uit bent dan met een traditionele telefoon abonnement omdat je er geen telefoon bij hoeft te nemen en hier dus niets extra’s voor hoeft te betalen.

De meeste Sim-Only abonnementen worden standaard uitgerust met een belbundel, databundel om mee te internetten en een sms bundel. De sms bundels zijn vaak niet zo interessant meer omdat mensen veel liever appen met Whatsapp. Een goede internet of data bundel is dus belangrijker voor de meesten mensen. Zelfs belbundels worden steeds minder interessant omdat er allerlei apps te downloaden zijn waarmee je gewoon kunt bellen over het internet en waar je dus geen belbundel voor nodig hebt maar gewoon je databundel voor kunt gebruikten. Zolang er geen beeld of video bij komt kijken is dit gewoon lekker goedkoop.

Uiteraard kun je ook gewoon een Sim-Only abonnement kiezen met alleen een belbundel. Vaak voor mensen die gewoon bereikbaar willen zijn en dan toch goedkoper zijn dan een prepaid simkaart.

Je bent dus lekker vrij in wat je neemt bij je Sim-Only abonnement.

Sim-Only Buitenland Bellen

Maar wat als je nou iemand bent die vaak familie of vrienden in het buitenland heeft en hier regelmatig mee wilt bellen? Ook voor deze mensen zijn er geschikte Sim-Only abonnementen. Uiteraard kunnen deze mensen ook kiezen voor een prepaid simkaart waarme zo goedkoop naar het buitenland kunnen bellen echter is dat niet altijd even makkelijk omdat je er een simkaartje bij hebt.

Vodafone heeft voor deze mensen geweldige Sim-Only deals beschikbaar.

Met een Red Essential Sim-Only abonnement krijg je het volgende:

• 1500 megabytes data
• Onbeperkt sms’en in Nederland en Europa
• Onbeperkt bellen in Nederland en Europa
• 20 minuten bellen van Nederland naar Europa

En dat allemaal voor maar € 26,00 p/m

BEKIJKEN

Plaats een reactie