Blog

Simyo komt met nieuwe Sim Only bundels! 4G gratis!

admin sim only Tags: ,
0

Vanaf vandaag komt Simyo met nieuwe aantrekkelijk geprijsde Sim Only abonnementen. Simyo is niet voor niets al 10 keer verkozen tot de beste Sim Only provider door de Consumentenbond. Hierbij de geweldige voordelen op een rijtje: Bijna alle Simyo Sim Only abonnementen worden goedkoper Bij alle Sim Only abonnementen krijg je nu 4G gratis! Je… verder lezen »

Vodafone geeft hoge Sim Only kortingen met Well Hallo actie!

admin sim only Tags: , ,
0

Na de T-Mobile Go aankondigingen kon Vodafone natuurlijk niet achterblijven en komt per vandaag met geweldige aanbiedingen. Vanaf vandaag geeft Vodafone Mobiel tot 50% korting op Sim-Only abonnementen en abonnementen met toestel. Bij deze de Sim-Only Aanbiedingen van Vodafone Mobiel: Vodafone Start Sim Only Start S – 150 minuten van € 12,50 voor maar €… verder lezen »

Sim-Only en naar het buitenland bellen

admin sim only Tags: , ,
0

Sim-Only abonnementen zijn erg populair omdat je stukken goedkoper uit bent dan met een traditionele telefoon abonnement omdat je er geen telefoon bij hoeft te nemen en hier dus niets extra’s voor hoeft te betalen. De meeste Sim-Only abonnementen worden standaard uitgerust met een belbundel, databundel om mee te internetten en een sms bundel. De… verder lezen »

Studentmobiel heet nu mobiel.nl, bekijken voor de beste sim-only acties

admin sim only
0

Studentmobiel heet tegenwoordig mobiel.nl en ze blijven doorgaan met het aanbieden van aantrekkelijke prijzen voor een mobiel met een sim-only abonnement of een normale telefoon abonnement. Wij verwijzen vaak bezoekers door naar mobiel.nl die toch liever een toestel bij hun sim-only abonnement willen hebben. Bezoek de website van Mobiel.nl via onderstaande link en bekijken zelf… verder lezen »

Grote mobiele data verbruikers op je smartphone

admin sim only Tags:
0

Sim-Only abonnementen zijn er in alle vormen en maten en aangezien er zo een grote verzameling te verkrijgen is denken wij dat de meeste mensen toch meer kiezen voor een data bundel van 500 mb tot 1000 mb omdat dit voldoende is voor de meeste mensen bij gebruik in combinatie met het internet thuis. Het… verder lezen »