Ben

simonlyinternet.nl

Ben Sim-Only

Ben is een provider die al sinds 1999 bestaat. Toen bood Ben al goedkope bel abonnementen aan en is er daarna een tijdje uit geweest. Op het moment biedt Ben goedkope sim-only abonnementen aan met en zonder 4G. De sim-only abonnementen zijn goedkoop en bieden je behoorlijk wat belminuten en mb’s aan per maand voor relatief weinig.

Het mooie aan Ben is dat je ook een smartphone bij je sim-only abonnement kunt kiezen indien je huidige telefoon aan vervanging toe is. Ze bieden recente smartphones aan welke je in een keer kunt betalen of kunt financieren zodat je deze maandelijks samen met je sim-only abonnement kunt mee betalen.

Ben sim-only maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk en T-Mobile staat voor kwaliteit en voor goede bereikbaarheid overal in het land.

24 maanden of maandelijks

Bij Ben Sim-Only heb je de keuze tussen een maandelijks abonnement of een abonnement voor 24 maanden. Het maandelijkse abonnement is maandelijks op te zeggen waardoor je geen verplichtingen hebt en gewoon weg kunt als je niet tevreden bent. Bij het 24 maanden abonnement krijg je maandelijks korting en zijn de maandelijkse kosten dus lager.

Gratis Nummberbehoud

Bij Ben Sim-Only kun je kosteloose je huidige telefoon nummer meenemen. Je moet wel rekening houden met het wettelijke opzegtermijn van je huidige telefoon abonnement. Nummerbehoud van een prepaid simkaart is ook mogelijk.

Handige weetjes

– Op dit moment krijg je 500MB extra bij de internet bundels van Ben Sim-Only.
– Ben biedt 4G abonnementen aan waardoor je supersnel kunt internet met je smartphone indien je smartphone dit ondersteund.

Ben Sim-Only abonnementen

U kunt hier de goedkoopste Sim-Only abonnementen vergelijken.